PIJNHANDEL

PIJNHANDEL

Door

Beschrijving

De pijnhandel 2004 90-223-1828-1Manteau

Nadat hij tijdens een van zijn shows gewond raakt, moet illusionist Tobias Pasko een tijdlang afscheid nemen van het podium. Zijn werkgever, de flamboyante gangster Victor Le Fou, geeft hem een nieuwe opdracht als 'vrouwenoppasser'.

Een veelbelovende jonge bokser bereidt zich voor op een kamp voor de wereldtitel en Tobias krijgt de taak een oogje te houden op zijn vriendin. Wanneer zij echter een vroegere geliefde blijkt te zijn, laaien oude hartstocht

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

Uitgeverij

Manteau thriller

ISBN Nummer

9789022318287

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Berchem (Antwerpen)

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Nadat hij tijdens een van zijn shows gewond raakte, moet de illusionist Tobias Pasko een tijdlang afscheid nemen van het podium. Zijn werkgever, de flamboyante gangster Victor Le Fou, geeft hem de opdracht om op de vriendin van een veelbelovende jonge bokser te passen, terwijl deze zich voorbereidt op een kamp voor de wereldtitel bij de zwaargewichten. Zij blijkt echter een vroegere geliefde van Tobias en al gauw laaien de oude hartstochten weer hoog op. Wanneer iemand het op haar leven heeft gemunt, belandt hij in een onverkwikkelijke wereld van sportintriges, hebzucht en moord.

Verkoper

natacha kokken

Online sinds zondag 10/01/2016 13:13 en 199 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn