INTERNET VOOR DUMMIES

INTERNET VOOR DUMMIES

Door

Beschrijving

INTERNET VOOR DUMMIES Margaret Levine Young 342 blz
Internet voor Dummies, vierde editie, behandelt de nieuwste hulpmiddelen en technieken, om je in een mum van tijd op Internet als een vis in het
water te voelen. Uitleg in gewoon Nederlands over hoe je online komt, e-mail kunt versturen en kunt chatten, shoppen en surfen op het Web. Dit alom geprezen naslagwerk laatje zien hoe je alles kunt halen uit de talloze diensten die Internet te bieden heeft.

Lees de nuttige adviezen in dit boek over ho

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9067898812

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

De kleine Instagram voor dummies 1e druk is een boek van Jaap de Bruijn uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351872 Facebook is Facebook, maar Instagram heeft de toekomst. Zegt men. Instagram zit in de lift. Na tieners en hobbyfotografen kiest een steeds groter wordende groep 'gewone' en professionele gebruikers voor het sociale netwerk waar alles draait om beeld. Foto's, maar ook video's. Van snapshots tot slimme campagnes, alles is mogelijk. Dit boek biedt veel praktijkvoorbeelden en een toegankelijke uitleg van alle mogelijkheden van Instagram. Jaap de Bruijn heeft jarenlange ervaring met het professioneel gebruik van internet en sociale media. Hij was begin deze eeuw het eerste Hoofd Nieuwe Media bij de Rijksvoorlichtingsdienst en is inmiddels social media manager bij een zorgverzekeraar.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zaterdag 29/07/2017 16:09 en 215 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn