CARTOONS 1993 INTERNATIONAAL CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST

CARTOONS 1993 INTERNATIONAAL CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST

Door

Beschrijving

CARTOONS 1993 INTERNATIONAAL CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST Davidsfonds130 blz
Van Peru tot Oezbekistan van China tot Canada uit 58 landen bereiken 4800 inzendingen het internationaal Cartoonfestival van Knokke Heist.
Uit dat unieke aanbod brengt dit boek de allerbeste cartoons. Die zeggen dikwijls meer dan 1000 woorden! Ze ontroeren en verrassen. Vooral doen ze glimlachen lachen proesten schateren! Een kijklachboek vol briljante vondsten! Bij talloze gelegenheden een ideaal geschenk!
Vaste Prijs:

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

906152816x

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Cartoons spotten, ontwapenen en schoppen tegen vele schenen. De beste cartoons van over de hele wereld staan al meer dan vijftig jaar centraal op het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist. Cartoons 2017 selecteert uit meer dan 2000 inzendingen de beste cartoons uit binnen- en buitenland die voor de zesenvijftigste editie van het festival werden ingezonden. Ze zijn kritisch, ontwapenend, ontroerend, brandend actueel, soms gewaagd maar bovenal hilarisch. Ze brengen uiteenlopende visies op de wereld en actualiteit in een taal die iedereen begrijpt. Grinnik, giechel, lach jezelf een breuk en proest het uit: deze bundel is een blijvend plezier voor jezelf, je familie en je vrienden.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zondag 10/03/2019 16:47 en 60 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn