Passie en romantiek

Passie en romantiek

Door

Beschrijving

Leuk boek dat vol met tips staat om je geliefde lekker te verassen en te verwennen. Zowel voor mannen als vrouwen. De tips staan alfabetisch en gaan van lief tot sexy. Voor enkele moet je wat spullen kopen maar een hoop tips kan je toepassen zonder dat het je iets kost.

Misschien ook een ideaal cadeau om aan je niet zo romantische partner te geven. Lees het dan zelf eens door en plak hier en daar een post-it. Wedden dat hij/zij de hint wel zal snappen ;-)

222 pagina's
Uitgeverij: Van Halewyck

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

Uitgeverij

Van Halewyck

ISBN Nummer

9056175440

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Maaseik

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Meesterlijk geschreven roman van de hand van een gelauwerd historicus, voor de lezers van Sebastian Faulks en Hilary Mantel De geschiedenis komt tot leven in het schitterende drieluik Sashenka, Een koude winternacht en nu De rode dageraad De zwarte aarde dampte al, terwijl de zon nog maar net was opgekomen. De mannen klommen op hun paarden en reden over de steppe, in de richting van de vuurrode horizon. Benya Golden is gevangengezet in de goelag voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Hij sluit zich aan bij een strafbataljon, opgebouwd uit kozakken en veroordeelden, om te helpen de nazi's te bevechten. Benya tekent bij de Russische cavalerie, en op een hete dag in juli 1942 wordt hij achter de vijandelijke linies gedropt. Maar wie kan hij vertrouwen in deze hel, deze haast onmenselijke periode in de geschiedenis? De rode dageraad is het magistrale verhaal van een gewone man, Benya, zijn strijd op de steppes van Zuid-Rusland en zijn intense liefde voor een Italiaanse verpleegster. Daarnaast biedt het een ongekende inkijk in de plannen van Stalin zelf in het Kremlin, en de romance tussen zijn dochter en een journalist aan het oostfront. De personages worden op meesterlijke wijze vervlochten met de geschiedenis en vormen zo een prachtig meeslepend boek over passie, moed en overlevingsdrang. De pers over de boeken van Simon Sebag Montefiore 'Montefiore heeft veel kennis van zaken. En hij slaagt er meesterlijk in de spanning over het lot van zijn heldin tot bijna de laatste pagina te bewaren. Het romandebuut van Montefiore is zonder meer geslaagd... Een aangrijpende kennismaking met een wereld vol willekeur, angst en moed.' NRC Handelsblad "Meesterlijk… Hoe Montefiore een totaal paranoïde samenleving creëert, waarin niemand elkaar nog kan vertrouwen, hoe zijn spionnen alles over iedereen te weten komen en hoe hij genadeloos afrekent met zogenaamde tegenstanders, zonder oog voor de verwoestende gevolgen. Een verslavende historische roman.' Metro "Een hartverscheurend verhaal vol passie en verraad.'HP/De Tijd "Méér dan een briljant verteld verhaal dat meesleurt, het is ook een belangrijk boek.' Elsbeth Etty in NRC Handelsblad "Leest als een spannende roman […] Gefascineerd uitgelezen.' Arie Storm in TROS Nieuwsshow "Gaan zitten, lezen en heel, heel erg genieten.' Libelle

Verkoper

Ilona van Eyck

Online sinds zaterdag 04/01/2014 20:02 en 304 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn